Recenties


Reactie plaatsen

Reacties

Anna Van der heide
een jaar geleden

Ongeveer twee weken terug een knoop consult gehad bij Anna Marleen voor ons acht maanden oude kindje. We droegen ons kindje al in de draagdoek maar wilde graag een geweven doek gaan gebruiken. Het was een hele leerzame ervaring en Anna Marleen heeft ons een mooie basisknoop geleerd en handige tips en trics gegeven waar we nu veel aan hebben! Heel mooi om te zien hoe ze vol passie verteld over het dragen van kindjes. Verder weet ze op vragen ook goed onderbouwde adviezen te geven.

Kort gezegd: zeker een aanrader en ben heel dankbaar!

Natalia Zuchowicz
een jaar geleden

Vandaag een informatie consult gehad bij Anna Marleen. Wat een prachtige en leerzaam ervaring! Anna Marleen heeft heel veel kennis en kan alles duidelijk uitleggen en ze is open voor vragen. Je ziet haar stralen als ze over dragen en draagdoeken/draagzakken praat. Ze kijkt goed wat het best bij je past en heeft heel veel keuzes. Ik wil Anna Marleen bedanken voor haar vriendelijkheid en openheid. Na het bevalen komt Anna Marleen nog een keertje bij ons om te kijken wat het best bij ons past en ik kan al niet wachten tot ik ons kleintje in een draagzaak kan dragen :)

Jessica de Vries
3 jaar geleden

Ik had ruzie met mijn tricot draagdoek. Kreeg de kleine er niet mooi in en achteraf snapte ik ook totaal niet hoe ik een doek goed moest omknopen. Toen kwam ik toevallig Anna online tegen en na wat heen en weer gechat heb ik een online consult gehad.
Ik weet nu hoe ik de doek goed om moet knopen. Heel blij mee!

Nadine
4 jaar geleden

Vandaag een pasconsult gehad. Anna Marleen heeft een groot aanbod van dragers. Omdat ik niet wist wat ik prettig zou vinden heeft Anna Marleen veel variatie meegenomen. Zowel geweven doeken als stretch doeken. En veel verschillende soorten draagzakken.


Anna Marleen is erg deskundig en weet precies hoe alles werkt en kan dat ook duidelijk overbrengen. Dit als zeer prettig ervaren.

Door haar voelde ik me zelfverzekerd bij het knopen van een doek mét mijn pasgeboren zoontje Finn.

Heel erg fijn ook dat je bij Anna Marleen eerst kan huren, op deze manier weet ik zeker dat ik een draagdoek/draagzak kies die bij mij past.

Anna Marleen is een absolute aanrader met kennis van zaken!

Feikje
4 jaar geleden

Anna Marleen kwam bij mij thuis met een pop en wel 7 peuterdragers. (Voor de corona periode was dat, maar ik wilde nog altijd iets schrijven hier)
1 voor 1 probeerde we de dragers. Ikben ervaren in het knopen met draagdoeken maar was op zoek naar een fijne drager voor mijn 2 jarige zoon.
Ik merkte erg veel verschil in de merken. En ik kwam uit bij de Isara the one. Deze past gewoon het beste bij mijn lijf en dat van mijn zoontje.
Ik heb deze een tijdje gehuurd. En daarna een nieuwe aangeschaft. Een mooie zwart witte met monsterplant motief.
Als mijn zoontje moe is of niet lekker vraagt hij rug. En hij mag dan kiezen met welke doek (ringsling, lange doek of mei tai) of drager hij wil en hij kiest steeds deze. Die zit het lekkerst.

Dank je wel lieve Anna Marleen voor het mogen testen van de vele dragers en je fijne uitleg erbij. Ik heb als ervaren draagster (mijn dochter van inmiddels 8 jaar tot haar 4de nog heel regelmatig op mijn rug gedragen) toch veel kunnen leren van je.

Sascha
4 jaar geleden

Leuk consult gehad van Anna Marleen. Ze had veel doeken en dragers mee, was erg geduldig en bekwaam in haar uitleg. Ik heb bij haar een drager gehuurd en dat beviel ook uitstekend. Dankzij haar heb ik de perfecte drager voor ons gevonden. Zeker een aanrader!

Iris Meihuizen
4 jaar geleden

ik heb een video consult gehad voor de ruck. Ik was enorm blij verrast dat dit zo goed en duidelijk lukte ondanks dat het via Skype was en niet een persoonlijk consult.
Anna Marleen praat duidelijk, legt goed uit en herhaalt goed. Ik ben echt heel blij met mijn consult en met andere knopen ga ik zeker weer bij haar. Vind haar echt top!

Marien Bos
4 jaar geleden

Toen mijn zoontje twee weken oud was hebben we een draagconsult van Anna Marleen geboekt. We hebben heel veel geleerd, op een hele fijne manier. Ook het instructiefilmpje na die tijd was handig. Echt een aanrader, Anna Marleen is heel kundig en een fijn persoon om in huis te hebben.

Erica Meesters
5 jaar geleden

Laatst een fijn consult bij Anna Marleen gehad.
Ze is erg kundig en gaat liefdevol en respectvol om met mij als moeder en met mijn kindje. Ze nam alle tijd. Ze kon veel vertellen en is erg deskundig. Als mijn kindje wat ouder is ga ik zeker nog een consult aanvragen. Anna Marleen dank je wel voor je hulp