Verhuur


Ook als je een geschikte ergonomische draagzak of draagdoek wilt huren, ben je bij Draagconsulent Westerkwartier aan het juiste adres.

Voordelen 

  • Je kunt tijdelijk een draagdoek of zak lenen als je normaal gesproken niet draagt, bijvoorbeeld voor een vakantie.
  • Je kunt een draagdoek of draagzak een tijdje uittesten voordat je besluit om er eentje aan te schaffen.
  • Je wilt graag een keer iets nieuws uitproberen.
  • Je wilt een draagdoek of draagzak voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een bruiloft.

 

Welke dragers en doeken zijn beschikbaar:
Hier vind je alle dragers en doeken in mijn het assortiment. 

Kosten
De kosten voor het huren van een draagdoek of ergonomische draagzak zijn €10,- per week.

Verzenden

Verzenden is geen probleem, de kosten (2x) zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden
De leenperiode, die van te voren is besproken staat vast. Deze verloopt per week en heeft een maximum van 3 weken. Het kan zijn dat je de draagdoek of draagzak langer nodig hebt, overleg dit dan van te voren met mij. Aangezien de leenperiode vast staat; houdt het in dat als je het eerder terugstuurt, krijg je geen terugbetaling van de overtollige huurkosten. Breng je het te laat terug? Dan wordt er een extra week in rekening gebracht (Meer indien langer dan een week te laat.) Hierdoor kan iemand anders de draagdoek of draagzak immers niet huren.
Het is mogelijk om te verlengen, mits de betreffende draagdoek of draagzak niet door iemand anders is gereserveerd. Geef dit maximaal 3 dagen voor het einde van de eerste leenperiode door.

Ik ga er vanuit dat je netjes met mijn spullen omgaat. Dit houdt in dat je er geen vlekken in maakt of er andere rare dingen meedoet. Het is niet toegestaan om huisdieren bij, in of op de draagdoek of draagzak te laten. Tevens is roken bij, in of op de draagdoek of draagzak niet toegestaan. Ook niet door een huisgenoot en ook niet buiten. Als jij of een huisgenoot wel rookt, is het niet mogelijk om bij mij te huren.

Het is niet toegestaan om de draagdoek of draagzak te wassen. Dit in verband met specifieke was-instructies. Zijn er toch vlekken in de draagdoek of draagzak gekomen? Meld dit dan meteen met mij. Dan bekijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.